Home Laatste Feyenoord Nieuws Programma Open Dag 2024

Programma Open Dag 2024

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het programma voor het Feyenoord Festival tijdens de Open Dag op zondag 21 juli is bekend. Als je al een gratis ticket hebt besteld en meer wilt weten over de activiteiten en het programma van deze feestelijke dag, lees dan verder voor alle details. In De Kuip zal Feyenoord een prachtige voetbalshow organiseren.

Vanaf 11:00 uur kun je alvast naar de warming-up gaan en genieten van de muziek van DJ Jorrit en DJ T-Style, met op de schermen beelden van het afgelopen seizoen. Om 14:00 uur begint de voetbalshow met presentatoren Sander de Kramer en Qucee, vol optredens en verrassingen. Het Feyenoord Festival draait om Skills Challenges, waarbij supporters, Feyenoord Onder 21 en Feyenoord Vrouwen 1 verschillende spectaculaire voetbalspellen zullen spelen tijdens de show.

Programma Feyenoord Festival

11:00 uur – Opening poorten festivalterrein & start buitenactiviteiten
11:00 uur – Warming up (voorprogramma) in De Kuip
14:00 uur – Start voetbalshow in De Kuip
14:40 uur – Presentatie Feyenoord Vrouwen 1
15:10 uur – Presentatie Feyenoord 1
15:30 uur – Einde voetbalshow in De Kuip

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws