Home Laatste Feyenoord Nieuws Dessers kan terugkeren in Serie A

Dessers kan terugkeren in Serie A

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het lijkt steeds minder waarschijnlijk dat Cyriel Dessers volgend seizoen nog bij Rangers FC speelt. De spits mag vertrekken, mits de juiste prijs wordt betaald. Na interesse van PAOK heeft nu ook Cagliari interesse in de goaltjesdief.

Volgens Tuttomercatoweb schat Rangers de marktwaarde van Dessers op ongeveer vijf miljoen euro. Dessers zelf staat open voor de volgende stap in zijn carrière. Hoewel er al onderhandelingen leken te zijn met PAOK, is het mogelijk dat we Dessers volgend seizoen opnieuw in de Serie A in actie zien.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws