Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘PSG heeft oogje op Geertruida’

‘PSG heeft oogje op Geertruida’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Paris Saint-Germain heeft een oogje op Lutsharel Geertruida! De Franse journalist van Foot Mercato opent zijn artikel over de verdediger van Feyenoord met dit nieuws. Geertruida is een serieus target voor de Franse grootmacht. De Ligue 1-kampioen is niet tevreden over hun achterhoede.

Geertruida wordt gezien als een goed alternatief voor Achraf Hakimi. De rechtsback wordt gelinkt aan Real Madrid, maar PSG heeft geen back-up voor hem. Geertruida past perfect in het profiel waar PSG naar op zoek is.

Het zal niet gemakkelijk zijn om Geertruida los te weken, aangezien clubs uit de Premier League en Duitsland ook interesse tonen. Met een contract tot 2025 zal Feyenoord hem deze zomer verkopen. Het is niet langer de vraag of Geertruida zal vertrekken, maar welke club de komende weken concreet gaat worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws