Home Laatste Feyenoord Nieuws Bullaude keert terug bij Feyenoord

Bullaude keert terug bij Feyenoord

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ezequiel Bullaude’s verhuurperiode bij Boca Juniors is mislukt. De middenvelder van Feyenoord speelde twintig wedstrijden voor de Argentijnse club en kwam tot 794 minuten speeltijd. Zijn laatste wedstrijd was op vier april tegen Nacional Potosí en dat zal ook zijn laatste optreden voor de club zijn.

Bullaude is niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel in de Copa Argentina tegen Club Almirante Brown. De kans dat trainer Diego Hernán Martínez nog een beroep doet op de aanvallende middenvelder is klein, en dus zal hij binnenkort terugkeren bij Feyenoord. De kans dat hij in Rotterdam blijft, lijkt vooralsnog klein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws