Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dortmund aast op Minteh’

‘Dortmund aast op Minteh’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De kans dat Yankuba Minteh volgend seizoen nog in Rotterdam te zien zal zijn, lijkt klein. De Rotterdammers willen de getalenteerde buitenspeler nog een seizoen huren van Newcastle United, maar er is stevige concurrentie. Clubs uit Engeland en Spanje volgen de situatie op de voet en ook Dortmund volgt de situatie op de voet.

Het is nog steeds de bedoeling dat Minteh met Newcastle United mee gaat op trainingskamp. Na afloop zullen de Engelsen beslissen of de negentienjarige speler verhuurd of verkocht moet worden. In beide gevallen hoopt Dortmund toe te kunnen slaan, aangezien Minteh hoog op het verlanglijstje staat van de nieuwe trainer Nuri Sahin. Dit meldt Sky Sports.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws