Home Laatste Feyenoord Nieuws Hancko in beeld bij Atletico Madrid

Hancko in beeld bij Atletico Madrid

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Volgens de Spaanse sportkrant Marca is David Hancko in beeld bij Atletico Madrid. De Slowaak is het belangrijkste transferdoelwit van de club voor deze zomer en zou de vervanger moeten worden van Mario Hermoso. Hermoso zal de Spaanse grootmacht transfervrij verlaten.

De aanvallende kwaliteiten van Hancko bij Feyenoord maken hem een aantrekkelijke optie voor de Madrilenen. Zodra de komst van Robin Le Normand is afgerond, hoopt Atlético door te kunnen pakken met de komst van de Feyenoorder. De Rotterdammers kunnen hoog inzetten met de vraagprijs, want goede linksbenige centrale verdedigers zijn schaars.

Atlético Madrid is onder de indruk van de fitheid en multifunctionaliteit van Hancko, die geen enkele minuut miste bij Feyenoord afgelopen seizoen.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Henry 16 juni 2024 - 23:43

Ik heb thuis ook een tv Hancko is ook bij mij in beeld.

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws