Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Voor Feyenoord een nette deal’

‘Voor Feyenoord een nette deal’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteren maakte Feyenoord bekend dat Brain Priske de nieuwe hoofdtrainer is. Martijn Krabbendam bespreekt tegenover Voetbal International enkele details omtrent de transfer van de Deense oefenmeester.

“Na een paar details zette Priske zijn handtekening onder een meerjarig contract. Het is de bedoeling dat hij twee assistenten meeneemt, onder wie Christian Clarup. Of Lars Friis de overstap ook maakt, is niet bekend. Sparta Praag ziet in hem de nieuwe trainer. Feyenoord maakt naar verluidt iets meer dan 1,5 miljoen over aan Sparta Praag. De club wil daarop niet reageren, maar spreekt van een voor Feyenoord nette deal.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws