Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Feyenoord wil verlengen met Benita’

‘Feyenoord wil verlengen met Benita’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord wil het contract van Mimeirhel Benita verlengen. De rechtsback, die afgelopen seizoen op huurbasis voor Excelsior speelde, maakte vooral in de tweede seizoenshelft een goede indruk. Het contract van de jongeling loopt tot medio 2025 en wordt naar verwachting met een jaar verlengd, zo meldt 1908.nl.

Het is onwaarschijnlijk dat Benita komend seizoen deel uitmaakt van Feyenoord 1. Zowel Heracles Almelo als RKC Waalwijk zijn geïnteresseerd in zijn diensten. Feyenoord is bereid om hem te verhuren zonder koopoptie. Op dit moment lijkt Heracles Almelo een streepje voor te hebben op de komst van Benita, hoewel ook clubs uit het buitenland hebben geïnformeerd naar zijn transferstatus.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws