Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Bij Feyenoord sluit ik een heel bijzondere periode af met Arne’

‘Bij Feyenoord sluit ik een heel bijzondere periode af met Arne’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De zoektocht naar de nieuwe opvolger van Arne Slot bij Feyenoord is momenteel in volle gang. Hoewel de spelers van de club niet een beslissende stem hebben in de keuze, is het wel duidelijk dat ze zeker hun ideeën en voorkeuren zullen hebben. Aanvoerder Gernot Trauner geeft zijn visie tegenover De Telegraaf.

“Bij Feyenoord sluit ik een heel bijzondere periode af met Arne”, vertelde de Oostenrijker. “Zoals de trainer zelf zegt: ‘In een spelerscarrière beleef je misschien drie tot vier geweldige jaren.’ Dat was deze periode sowieso. Maar je moet vooruit durven kijken als speler en als club. Er ligt voor iedereen bij Feyenoord een nieuwe uitdaging te wachten. We moeten hier vanaf volgend seizoen een nieuw hoofdstuk gaan schrijven zonder het continu te vergelijken met het vorige.”

De mandekker gaat verder. “We moeten het die trainer hoe dan ook makkelijk maken, hem steunen en de weg die hij voorstelt bewandelen. We spelen nu drie seizoenen een manier van spelen die past bij de kwaliteiten van de spelersgroep van Feyenoord. Daar moet je gebruik van maken. Maar Arnes opvolger zal daar zijn eigen ideeën aan willen toevoegen. Als spelers moet je daarvoor openstaan. We moeten niet alles kopiëren. Iedere coach heeft z’n eigen kwaliteiten en die moet hij loslaten op Feyenoord. Het gaat erom dat de nieuwe trainer een duidelijk plan heeft. Dat plan moeten wij volgen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws