Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dat zou fantastisch zijn’

‘Dat zou fantastisch zijn’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De overstap van Arne Slot naar Liverpool lijkt slechts een kwestie van tijd. Frank de Boer denkt dat de stap naar Liverpool de juiste is voor Slot, dit laat hij weten tegenover Viaplay.

“Dat zou fantastisch zijn”, reageert De Boer. “Natuurlijk voor het Nederlandse trainersgilde, maar vooral voor hem. Hij heeft het hartstikke goed gedaan. Hij heeft laten zien dat hij een team kan smeden. Hij nam het destijds van Dick Advocaat over, en had in het begin dezelfde spelersgroep, maar die heeft hij toch naar zijn had weten te zetten. Dat is bij veel mensen opgevallen.”

Ook Siem de Jong ziet de overstap zitten. “Ik vind Feyenoord en Liverpool ook nog wel een beetje dezelfde clubs. Feyenoord is een beetje het Liverpool van Nederland, en Liverpool het Feyenoord van Engeland. Het zou een mooie stap zijn. Het is te hopen dat Ten Hag ook blijft zitten, en dat je dan twee Nederlandse trainers tegen elkaar krijgt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws