App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar aan de andere kant heeft iedereen het nu over de spelers die we huren van Feyenoord”

”Maar aan de andere kant heeft iedereen het nu over de spelers die we huren van Feyenoord”

door Dominique Rademaker
0 reacties

Feyenoord en FC Dordrecht werken uitstekend samen. De talenten van Rotterdam maken niet alleen een goede ontwikkeling door, maar ze creëren ook een financieel gunstige waarde. Sportief gezien is het dit seizoen zelfs mogelijk om te promoveren naar de Eredivisie.

”Zonder de hernieuwde samenwerking hadden we nu niet zo hoog gestaan op de ranglijst”, vertelt algemeen directeur Hans de Zeeuw tegenover Voetbal International. ”Dat durf ik wel te zeggen. Maar aan de andere kant heeft iedereen het nu over de spelers die we huren van Feyenoord. Zij zijn hartstikke goed, dat ontken ik niet, maar daarmee doe je wel een aantal andere jongens tekort. We hebben een heel leuke groep, ook met jongens die bij ons onder contract staan. Ze zijn wel grotendeels gescout door Mark Ruijl, die voor Feyenoord werkt en ons helpt met de technische zaken.”

Shiloh ’t Zand, Antef Tsoungui, Ilias Sebaoui en Korede Osundina worden gehuurd van Feyenoord en een transfer is wellicht een mogelijkheid. Profiteert Dordrecht daar ook financieel van? ”Ook op dat vlak is het win-win. Er ligt een duidelijke overeenkomst op dat gebied en dat moet ook. Als je beide partijen tevreden houdt, dan heb je een goede basis om samen door te gaan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert