App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Lof voor Ueda: ‘Volgend seizoen zie ik hem zomaar topscorer van de Eredivisie worden’

Lof voor Ueda: ‘Volgend seizoen zie ik hem zomaar topscorer van de Eredivisie worden’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De Japanner Tora Nakata is voor insiders een bekend gezicht in de voetbalwereld. Hij is al een flink aantal jaren actief in Nederland om verslag te doen van de Japanners die in de Nederlandse voetbalwereld actief zijn. Ook Feyenoorder Ayase Ueda volgt hij op de voet, zo laat hij weten tegenover Voetbal International.

“Ayase traint nu op een hoger niveau dan hij gewend was en is volgens mij ook wat vermoeid, ook door het vele gereis voor interlands. Maar geef hem de tijd. Volgend seizoen zie ik hem zomaar topscorer van de Eredivisie worden. Al krijgt hij dan wel de concurrentie van Koki Ogawa. Carlos Aalbers heeft heeft het als expert van het Japanse voetbal weer oed gezien. Hij haalde Ritsu Doan naar FC Groningen, Yukinari naar AZ en nu heeft hij met Kodai Sano en Ogawa weer twee voltreffers uit Japan naar NEC gehaald.”

Nakata gaat verder. “Waar Ueda een natuurtalent is, een soort Luc Castaignos, is Ogawa een laatbloeier. De Michael Mols van NEC”, aldus de Japanner.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert