Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘De opluchting is groot’

Slot: ‘De opluchting is groot’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot verwacht Justin Bijlow en Gernot Trauner het einde van de maand terug, dat liet de oefenmeester weten op het persmoment voorafgaand aan het duel met Heracles. Ook is er opluchting over de blessure van Calvin Stengs, die mee lijkt te vallen.

”De opluchting is groot, ten eerste bij hemzelf en ook bij zijn medespelers en bij zijn trainer”, vertelt Slot. ”Dat heb je bij elke speler, want je wil bij geen enkele speler dat hij langdurig geblesseerd raakt. Bij iemand waar je een verleden mee hebt en die dit ook al heeft meegemaakt, voelt dat nog extremer zo. Het is heel mooi dat het geen op het oog zware blessure is. We hopen dat hij na de interlandbreak er weer bij is, maar daar moeten wel een aantal stappen voor doorlopen worden. Daar hopen we op en dat verwachten we ook, maar dat moet eerst nog wel even gebeuren.”

Justin Bijlow en Gernot Trauner lijken ook na de interlandperiode terug te keren, al is de oefenmeester voorzichtig in zijn voorspelling. ”Die zouden om en nabij na de interlandperiode weer beschikbaar kunnen zijn, maar de laatste fase van het herstel is vaak ook hetgene waar het in het positieve of minder positieve kant kan gaan. Thomas van den Belt is ook weer terug, die gaat zaterdag zijn eerste minuten bij de beloften maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws