Home Laatste Feyenoord Nieuws Trauner en Timber missen stadsderby

Trauner en Timber missen stadsderby

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord moet het in de stadsderby tegen Sparta Rotterdam van aanstaande zondag stellen zonder Gernot Trauner en Quinten Timber. Beide spelers vielen afgelopen woensdag uit in de kwartfinale van de beker tegen AZ.

Timber liep kort voor tijd een hersenschudding op. Het competitieduel van zondag zal hij nog aan zich voorbij moeten laten gaan. Trauner zal voor Feyenoord meerdere weken niet inzetbaar zijn vanwege een bovenbeenblessure.

Daar staat tegenover dat Alireza Jahanbakhsh weer terugkeert bij de wedstrijdselectie. De buitenspeler ontbrak tot dusver na de winterstop vanwege deelname aan de Azië Cup met Iran. Ondanks een benutte strafschop van Jahanbakhsh werd het land woensdag uitgeschakeld in de halve finales.

Feyenoord mist verder de langer geblesseerden Justin Bijlow, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël.

Feyenoord – Sparta Rotterdam begint zondag om 20:00 uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws