Home Laatste Feyenoord Nieuws Ook Ramiz Zerrouki terug naar Rotterdam

Ook Ramiz Zerrouki terug naar Rotterdam

door FR010 Redactie
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ramiz Zerrouki is met Algerije uitgeschakelind in het toernooi om de Afrika Cup. De middenvelder eindigde laatste in de poule en kan zijn koffers pakken op weg naar Rotterdam.

Algerije werd uitgeschakeld nadat het de derde groepswedstrijd niet wist te winnen van Mauritanië. Algerije verloor met 1-0. Eerder werd gelijk gespeeld tegen Angola en Burkina Faso.

Eerder werd ook Yankuba Minteh uitgeschakeld met Gambia. De middenvelder is eveneens op de terugweg naar Rotterdam. Alireza Jahanbakhsh blijft echter actief op de Azie Cup met Iran. Jahanbakhsh wist met Iran de poulefase envoudig door te komen.

Algerije heeft na drie wedstrijden slechts twee punten weten te halen en eindigt daardoor als laatste in Groep D. Tegen Angola en Burkina Faso werd gelijkgespeeld. Dinsdagavond moest er gewonnen worden van Mauritanië om een vroege aftocht te voorkomen. Zerrouki en zijn teamgenoten slaagden daar niet in en verloren in het Peace of Bouake Stadium met 1-0.

Mohamed Dellah Yaly wist in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Zerrouki speelde de gehele wedstrijd als middenvelder en werd beoordeeld met een 6,2. De Feyenoorder vliegt spoedig weer terug naar Rotterdam en maakt mogelijk dit weekend alweer deel uit van de wedstrijdselectie van de stadionclub. Het team van trainer Arne Slot neemt het zondagmiddag op tegen FC Twente in De Kuip.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws