Home Laatste Feyenoord Nieuws “Weet je wie echt goed is? Die Sauer!”

“Weet je wie echt goed is? Die Sauer!”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voor Mekaar Podcast laat Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam weten dat hij onder de indruk is van Leo Sauer. Het spel van de Slowaak valt op en hij kan dan ook rekenen op een lofzang van de journalist.

“Weet je wie echt goed is? Die Sauer! De vorige keer zei ik dit ook al, maar het kan niet anders dan dat die gozer gaat spelen,” vertelt Krabbendam. Het jonge talent oogst lof en ook fysiek timmert hij aan de weg. “Ook als Sauer een tikje krijgt, blijft hij onverstoorbaar. Ik vond dat Sauer echt heel goed speelde.”

De ontwikkeling van Sauer kan nadelig uitpakken voor Luka Ivanušec. ”Ivanušec had een moeizaam trainingskamp. Je ziet wel dat hij goed is in de kleine ruimte. Hij is geblesseerd geraakt en daarna niet meer zichzelf geweest. Hij moet echt aanhaken, maar in Marbella was hij ook een beetje ongelukkig om zich heen aan het kijken naar wat hij precies moet doen. Die heeft echt nog wel een tijdje nodig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws