Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Het was daarom een reality check”

”Het was daarom een reality check”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord sloot afgelopen weekend het trainingskamp in Marbella af met een nederlaag tegen FSV Mainz. Aanvoerder Gernot Trauner blikt terug op de wedstrijd in gesprek met De Telegraaf.

“Tegen een sterke tegenstander qua fysieke kracht. We hebben gezien, dat als wij niet honderd procent zijn in de duels, dat we problemen krijgen”, zegt Trauner. “Het was daarom een reality check. Het is soms ook goed om zo’n dag te hebben en te merken dat als we niet honderd procent zijn, we tegen elke tegenstander in de problemen komen.”

Toch benadrukt de Oostenrijker ook de positieve kant. “Al met al hebben we een goede trainingsweek gehad. We zijn nu teleurgesteld over het resultaat en het spel, maar niet alles was slecht. We hadden geweldige omstandigheden in te kunnen werken. We hebben veel intensieve en goede trainingssessies gehad. We hebben de tijd goed benut.”

“Buiten de trainingen om hebben we ook veel dingen met elkaar gedaan dus dat is goed voor de teambuilding. Sommige jongens kaarten veel, maar ik ben geen kaartspeler. We hadden een quizavond en zijn samen uit gaan eten, waarbij de nieuwe jongens hebben gezongen. We hebben veel gelachen en het is ook goed om eens over andere zaken te praten dan alleen voetbal”, besluit de centrale verdediger.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws