Home Laatste Feyenoord Nieuws ”We willen kijken naar spelers die we kunnen kopen, zodat we waarde kunnen ontwikkelen”

”We willen kijken naar spelers die we kunnen kopen, zodat we waarde kunnen ontwikkelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Thomas van den Belt werd de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met een tijdelijke overstap naar Excelsior. Tegenover RTV Rijnmond schept trainer Marinus Dijkhuizen duidelijkheid over de situatie rond de middenvelder.

”We zijn dun bezet op het middenveld, dus willen we er een speler bij,” vertelt de oefenmeester. Dijkhuizen is duidelijk over de voorkeur: ”Van den Belt kunnen we niet kopen. We willen kijken naar spelers die we kunnen kopen, zodat we waarde kunnen ontwikkelen.”

Excelsior heeft te maken met diverse ziektegevallen en hierdoor kon ook de oefenwedstrijd tegen het Duitse FC St. Pauli niet doorgaan. ”Zeventig procent van de selectie heeft het te pakken. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Zaterdag hebben we niets gedaan, zondag hebben we getraind met een klein groepje.”

Een ongelukkig moment wanneer de Kralingers de competitie hervatten tegen PSV. ”Je hebt allerlei plannen”, vertelt Dijkhuizen. “Je wil iedereen individueel spreken en teambuildingsactiviteiten doen. Dan moet je je dus aanpassen. Het kamp is niet geslaagd. Dit gaat ook impact hebben op de komende weken, ben ik bang. PSV wegtikken? Dat was de bedoeling, maar dat wordt nu een stukje lastiger.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws