Home Laatste Feyenoord Nieuws Ook PSV had interesse in Gimenez

Ook PSV had interesse in Gimenez

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez maakte vorig jaar de overstap naar Feyenoord. Het had echter weinig gescheeld of de Mexicaan had in het shirt van PSV gespeeld.

“Eerst nog PSV. John de Jong kwam naar Mexico om te praten over de stap naar de Eredivisie. Dat werd hem niet”, vertelt Giménez in het AD. Vader Christian Giménez was van mening dat Nederland wel de juiste stap was voor zijn zoon. Gimenez zag zijn idool vroeger wel naar PSV vertrekken. “Mijn favoriete voetballer ooit was de Braziliaan Ronaldo.”

“Die ging als jonge speler van Cruzeiro naar Nederland. Naar PSV, naar de eredivisie. Dat was ontzettend slim. In Nederland kon hij wennen aan Europa, aan het voetbal hier. En van daaruit de volgende stap zetten. Hij ging naar Barcelona en later Internazionale, Real Madrid en AC Milan. De stap naar de Eredivisie is ideaal voor een speler uit Zuid-Amerika of Latijns-Amerika.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws