Home Laatste Feyenoord Nieuws Gimenez: ”Het was echt een leerschool”

Gimenez: ”Het was echt een leerschool”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Santiago Gimenez maakt wederom een fantastisch seizoen door bij Feyenoord. De Mexicaan stond zowel met Feyenoord als met Mexico al tegen verdedigers van wereldklasse.

Chris Smalling van AS Roma, José María Giménez van Atlético Madrid en Antonio Rüdiger van Real Madrid. “Dat niveau’” begint Gimenez. “Die strijd die je tegen deze jongens moet leveren. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt.”

“Tegenover Rüdiger stond ik tijdens de oefeninterland Mexico – Duitsland in oktober in Philadelphia”, gaat hij verder. “Toen ik mijn shirt uitdeed, had ik overal blauwe plekken van het knijpen en de huid omdraaien. Als ik hem af probeerde te houden, pakte hij de top van mijn vinger en draaide die om. Tot het gevoel dat hij breekt. En hij zat steeds dicht met zijn mond bij mijn oor en schreeuwde dan keihard. ‘Lelele Lelele of zoiets. Het was echt een leerschool. ‘Next level’ verdedigen. Ook tegen Smalling en Giménez moest ik het gevecht aangaan”, besluit Gimenez.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws