Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik vind hem dit jaar echt héél goed”

”Ik vind hem dit jaar echt héél goed”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber is dit jaar een vaste waarde in het elftal van Arne Slot en de middenvelder blinkt wekelijks uit. Giovanni van Bronckhorst is dan ook lovend over Timber.

“Hij heeft vorig jaar een goed seizoen gehad, maar ik vind hem dit jaar echt héél goed”, zegt van Bronckhorst tegen RTL 7. “Hij weet precies wanneer hij aan de bal moet komen, dus hij heeft echt gevoel voor ruimte. Timber is geduldig en blijft in zijn positie.

“De laatste weken maakt hij ook gewoon hele belangrijke doelpunten”, vervolgt de oud-voetballer. “Ik vind dat zijn ontwikkeling echt geweldig gaat. Als hij dat door kan zetten zie ik een stap die zijn broer heeft gemaakt wel voor me.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws