Home Laatste Feyenoord Nieuws “Ze hadden het heel moeilijk”

“Ze hadden het heel moeilijk”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gisteravond bespraken de heren aan tafel bij NOS Studio Voetbal de wedstrijd van Feyenoord tegen Volendam, die door de Rotterdammers pas in de slotfase werd beslist.

“Ze hadden het heel moeilijk, ja”, begint Van der Vaart. “Het hele spelbeeld was hetzelfde: alles ging door het midden. De buitenkant waren amper bezet. Ze speelden met een rechtspoot op links en een linkspoot op rechts, dus die kwamen allemaal naar binnen. Dat was eigenlijk het grote probleem. Het was allemaal gebrei, en dan krijg je het ook tegen Volendaam heel moeilijk.”

Toch zag de analist het na rust beter gaan. “Die voorzet is voor Gimenez helemaal niet zo heel goed”, aldusPierre van Hooijdonk. “Voor hem was dit supermoeilijk, maar het is nog moeilijker om het te verdedigen. Omdat die bal achter Gimenez komt, heeft hij altijd een voorsprong ten opzichte van de verdediger die ertussen staat. En hij kopte ‘m natuurlijk fantastisch in.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws