Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez: ”Hij viel zo dramatisch in”

Perez: ”Hij viel zo dramatisch in”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Javairo Dilrosun mocht tegen Volendam weer eens invallen en gaf uiteindelijk de assist voor de 2-1 op Santiago Gimenez. Toch was Kenneth Perez niet onder de indruk van het spel van de vleugelaanvaller.

“Dat was de enige én eerste bal dwaarbij Dilrosun een ploeggenoot bereikte”, zegt Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN. “Hij viel zo dramatisch in! Hij schoot vanuit elke hoek en alles ging mis. Als je ziet hij hij inviel, dat was echt abominabel.”

Volgens Marciano Vink moet Dilrosun meer minuten krijgen. “Deze assist helpt hem natuurlijk, maar hoe lang is het geleden dat hij voor het laatst minuten heeft gemaakt? Ik hoop voor Dilrosun dat hij iets meer kansen krijgt, want als je kijkt naar de prestaties van de andere buitenspelers.”

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Otto Groenewald 11 december 2023 - 13:26

Wat een zeik wijf is die Perez toch zeg!

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws