Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Feyenoord heeft interesse in PSV’er”

”Feyenoord heeft interesse in PSV’er”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de AD Voetbalpodcast komt Mikos Gouka met opvallend nieuws. Hij weet namelijk te melden dat Feyenoord interesse zou hebben in Isaac Babadi. De aanvallende middenvelder speelde nog in de strijd om de Johan Cruijff schaal, maar is inmiddels bankzitter in Eindhoven.

Gouka: “Ik heb er natuurlijk over rond gevraagd, Arne Slot ontkent contact te hebben gehad met Babadi. De directie erkent dat Babadi een goede speler is, maar geeft aan andere opties op die positie te zien.”

De Rotterdammers willen graag de selectie versterken. “Stel je kunt hem oppikken voor 1 miljoen, die verkoop je voor 15. Als hij zijn ontwikkeling doorzet heb je wel een buitengewone speler.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws