Home Laatste Feyenoord Nieuws Wieffer: “Dan kunnen we verder kijken”

Wieffer: “Dan kunnen we verder kijken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor gisteravond in eigen huis van Atletico Madrid. Na afloop reageerde Mats Wieffer tegenover RTL 7.

“Ik vond hen nu ook aan de bal beter spelen”, reageert de middenvelder. “Zij krijgen een paar kansen, als je dan ziet wat wij tegen krijgen: twee eigen goals en één wereldgoal. Als je ook ziet hoe wij de goals afgelopen wedstrijden tegen hebben gekregen, zijn het vaak wel onnodige goals. Dat moeten wij meenemen en dan kunnen we verder kijken.”

“We probeerden veel één-tegen-één te komen”, zegt Wieffer. “Maar Griezmann bleef zwerven en dat was moeilijk te verdedigen. Met Ueda gingen we nog meer één-tegen-één spelen en ik denk dat we het redelijk dicht hielden, maar ja.”

Zelf wist de middenvelder ook nog te scoren. “We zijn bezig met verschillende standaardsituaties. Ik moet zeggen dat dit niet één van de getrainde standaardsituaties was, en toch gaat die erin. Dan denk je dat er wat gaat gebeuren, en dan krijgen we weer zo’n vervelend doelpunt tegen, dan wordt het vrij lastig.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws