Home Laatste Feyenoord Nieuws Bijlow: ‘Atletico speelde gewoon goed”

Bijlow: ‘Atletico speelde gewoon goed”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord verloor gisteravond van Atletico Madrid en daarmee is het Champions League sprookje ten einde. Justin Bijlow is na afloop realistisch tegenover Ziggo Sport.

“Dit komt natuurlijk hard aan”, begint de 25-jarige doelman. ”Het is niet leuk, want je gaat niet door in de Champions League. Ik denk dat van alle wedstrijden deze wel de meest verdiende nederlaag is. Dat is niet leuk, maar we moeten door.”

“Ik denk gewoon dat Atletico beter was. De eerste helft was denk ik nog wel gelijkopgaand. In de tweede helft komen ze er een paar keer heel gevaarlijk uit. Waar dat aan ligt, moeten we analyseren. Dat kan zo kort na de wedstrijd niet zeggen. Atletico speelde vandaag gewoon goed.”

”Het kan altijd beter, ik denk dat Atletico uit en Lazio uit recht op meer hadden. Dat is het grote herenvoetbal en het telt niet altijd dat je beter bent. Het gaat om die spaarzame momenten die we in die wedstrijden benut hebben, en deze wedstrijd was Atletico beter.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws