Home Laatste Feyenoord Nieuws Sauer verhuren? ”Dat gaan we niet doen”

Sauer verhuren? ”Dat gaan we niet doen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord is niet van plan Leo Sauer in de winterstop te verhuren, zo liet Arne Slot weten tijdens de persconferentie.

”Dat gaan we niet doen”, laat de oefenmeester weten wanneer de verhuur van Sauer ter sprake komt. ”Met de Asia Cup en Africa Cup zullen we Alireza Jahanbakhsh en Yankuba Minteh missen. Dan gaan we van vijf buitenspelers naar drie, maar zelfs als ze alle vijf beschikbaar zouden zijn, zou hij in de winterstop nog niet worden verhuurd.”

Slot ziet in Sauer een volwaardige speler van de eerste selectie. ”Naar het er nu uitziet, moet ik voor zaterdag een van de buitenspelers laten afvallen, en dat is best een lastige keuze omdat ze heel dicht bij elkaar zitten. Dat maakt het voor ons soms wel eens lastig om een opstelling te maken, laat staan wie er moet invallen of afvallen in de wedstrijdselectie. Leo zit volledig in het rijtje van de vijf buitenspelers, en wat mij betreft zitten de buitenspelers allemaal heel dicht bij elkaar. Dat is een luxe, maar soms zou ik willen dat er misschien wel een of misschien wel twee enorm bovenuit zouden stijgen. Dat is niet zo, ik vind dat ze alle vijf dicht bij elkaar zitten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws