Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Alle opties staan open”

”Alle opties staan open”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Pascal Bosschaart gaat in de Kein Geloel Podcast in op zijn toekomst en de ontwikkelingen van de huurlingen van Feyenoord.

“Ik ben een jaar uitgeleend aan FC Dordrecht, wat ik volgend jaar ga doen weet ik nog niet,” begint Bosschaart. “Je hebt altijd ideeën, maar dat zijn ideeën of dromen. Natuurlijk wil je ooit een keer naar Feyenoord toe. Dat hoef ik niet onder stoelen of banken te schuiven, dat is gewoon een feit. Zeker nu gezien de transfer van Marino Pusic naar het buitenland is er een plek vrij.”

Assistent-trainer Marino Pusic vertrok naar Shaktar Donetsk. Sindsdien bekijkt Feyenoord opties, maar lijken de Rotterdammers geen haast te hebben. ”Ik wil niet zeggen dat ze bij mij moeten aankloppen, ik wil geen open sollicitatie doen. Dat is wel iets wat je ambieert natuurlijk. Ik wil Dordrecht niet tekortdoen, want ik heb het naar mijn zin. Het gaat ook goed, dat wil ik ook zo houden.”

”Alleen op het moment dat een club als Feyenoord komt, waar ik nu onder contract sta, en ze willen me terughalen om toe te voegen aan de staf van Feyenoord, dan zeg ik geen nee natuurlijk. Zo eerlijk moet je ook kunnen zijn”, vervolgt de oud-voetballer.  Feyenoord of Arne Slot benaderde hem nog niet, maar: ”Ik ben wel neergelegd door Mark (Head of Global Football). Dat streelt je ego, maar uiteindelijk moet Arne daar ook een idee bij hebben.”

”Hij wil iemand naast zich hebben die hij kan vertrouwen. Ik heb Arne een paar keer ontmoet en ken hem vanuit Cambuur. Maar goed, Sipke zit er ook, wat ik een hele goede trainer vind. Tactisch goed, je hebt ook nog John de Wolf erbij zitten, wat een clubicoon is. Ik wacht het af, gebeurt het dan gebeurt het, gebeurt het niet dan zal ik nog steeds voor FC Dordrecht mijn uiterste best doen. Alle opties staan open.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws