Home Laatste Feyenoord Nieuws Stengs: ‘Het is heel vervelend, lastig’

Stengs: ‘Het is heel vervelend, lastig’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord deed zichzelf gisteravond tekort in de wedstrijd tegen Atletico Madrid, zag ook Calvin Stengs. De aanvallende middenvelder speelde een goede wedstrijd, maar helaas was het niet voldoende voor resultaat.

‘Het is heel vervelend, lastig”, zegt Stengs tegen Feyenoord Media”Ik denk dat we er goed inzaten vanaf moment één. Je komt twee keer goed op voorsprong, dan vlak voor rust krijg je de 2-2 en dan weet je dat het stadion weer een boost krijgt, en dat ze erachter gaan staan. Dan kom je na rust en ligt hij drie minuten later er weer in en loop je achter de feiten aan.

Toch was er nog zeker kans op de gelijkmaker. ”Dan weet je dat ze terug gaan zakken, wat ze eigenlijk in de eerste helft een groot deel ook al deden. We kregen nog een aantal kansen, ikzelf ook. Het was alleen niet genoeg. We moeten ervan leren dat we op momenten vlak voor en na rust geen tegengoals meer krijgen. We hebben ze een paar keer goed kunnen terugdrukken, en ze hadden het echt lastig. Maar het was niet genoeg en dat is vervelend.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws