Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen: “Kans maak je altijd”

Driessen: “Kans maak je altijd”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Valentijn Driessen is in Madrid voor het duel Atletico- Feyenoord en blikt vooruit op de kansen voor het elftal van Arne Slot.

“Kans maak je altijd”, begint Driessen. Ik moet zeggen, Atlético Madrid speelt op dit moment iets anders dan in vorige jaren. Ze kunnen ook aan de bal goed spelen. Maar laten we niet vergeten dat Atlético vorig jaar gewoon kansloos werd uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League. Het is geen Real Madrid of Manchester City. Deze ploeg komt gewoon kwaliteit tekort.”

“Vorig jaar was het altijd Pep Guardiola voor en Pep Guardiola na. Nu is ineens ook Diego Simeone een inspiratiebron voor Arne Slot. Dan zegt hij: aan de bal Pep Guardiola en zonder bal Diego Simeone. Ik had het wel het idee dat hij met de handrem op sprak en wel heel erg positief was.”

“Als Feyenoord gewoon probeert om het eigen spel te spelen en het lukt om onder die druk uit te spelen. Dan maak je ook kans tegen Atlético Madrid. Dan hoef je niet meteen met 3-0 te winnen, maar een kleine overwinning of gelijkspel zou ook al een prima resultaat zijn”, sluit hij af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws