Home Laatste Feyenoord Nieuws Telegraaf: ‘De oplossing is nabij’

Telegraaf: ‘De oplossing is nabij’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Feyenoord is het nieuwe seizoen teleurstellend begonnen. Met name op het middenveld moet de puzzel nog in elkaar vallen, was na afloop een veelgehoorde conclusie.

“Arne Slot heeft op het middenveld van Feyenoord een puzzel van drie stukjes liggen”, aldus De Telegraaf ” “Geen creativiteit, geen steekpasses vanaf het middenveld en geen enkele verrassing bij het trio Ramiz Zerrouki, Quinten Timber en Mats Wieffer. Het gemis van motor Orkun Kökcü is duidelijk voelbaar.  Feyenoord hunkert naar een speler die in het zestienmetergebied opduikt, assists geeft en die met een individuele actie iets toevoegt.”

Toch was er ook optimisme. “De oplossing ligt misschien dichterbij dan iedereen denkt. Feyenoord rekent deze week op de komst van de Kroaat Luka Ivanusec. Je hoeft maar naar de verzamelde beelden van deze aanvallende middenvelder op YouTube te kijken om te begrijpen dat hij Slot en Feyenoord kan helpen om de pittige puzzel op te lossen. Ivanusec kan op de flanken uit de voeten, maar kan bovenal versnellen en vooruitdenken als hij achter de aanval aan de bal is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws