Home Laatste Feyenoord Nieuws KNVB verplaatst SC Cambuur – Feyenoord

KNVB verplaatst SC Cambuur – Feyenoord

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De aanvangstijd van de Eredivisiewedstrijd SC Cambuur – Feyenoord van zondag 16 april wordt op verzoek van de Rotterdammers verplaatst van 14.30 uur naar 16.45 uur. Deze wijziging geeft Feyenoord meer rust na de thuiswedstrijd in de Europa League tegen AS Roma van donderdag 13 april.

Als gevolg hiervan wordt de aanvangstijd van FC Volendam – PSV van zondag 16 april verzet naar 14.30 uur.

De wijzigingen zijn tot stand gekomen met goedkeuring van het competitiebestuur betaald voetbal.

Veranderagenda

Voortkomend vanuit de veranderagenda kunnen Eredivisiewedstrijden binnen een speelronde verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League, Europa League of Conference League aangeven beter te kunnen herstellen van gespeelde wedstrijden of zich beter kunnen voorbereiden op komende wedstrijden.

Wedstrijden kunnen alleen worden verplaatst wanneer het speelprogramma in de Eredivisie dat toelaat en de lokale autoriteiten van de thuisspelende club aan de nieuwe datum/aanvangstijd medewerking kunnen verlenen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws