Home Laatste Feyenoord Nieuws Samenvatting: Feyenoord – FC Volendam

Samenvatting: Feyenoord – FC Volendam

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord heeft een lastige thuiswedstrijd tegen FC Volendam met 2-1 gewonnen. Het was niet dat Volendam zo goed speelde maar Feyenoord had het lastig om door de verdediging van Volendam heen te komen.

Na een 0-1 ruststand lukte het Feyenoord in de tweede helft wel. Gimenez maakte eerst knap de 1-1 na goed voorbereidend werk van Geertruida. Daarna was de spits opnieuw belangrijk met een goede actie die uiteindelijk door Volendam is eigen doel werd gewerkt.

Feyenoord blijft door de overwinning op kop staan in de Eredivisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws