Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord na zege weer koploper

Feyenoord na zege weer koploper

door Redactie FR010.nl
2 reacties Foto: Archief Mischa Keemink, WaterwegSport.nl.

Feyenoord is weer terug aan de kop van de eredivisie. De Rotterdammers wonnen in Friesland met 1-2 bij SC Heerenveen.

Feyenoord speelde een goede eerste helft. SC Heerenveen leek via Pawel Bochniewicz op voorsprong te komen maar de VAR zette wegens buitenspel een streep door dat doelpunt. In het vervolg wist Feyenoord via Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez op een 0-2 voorsprong te komen.

Na rust raakte de ingevallen Danilo nog de paal. Vlak daarna kwam SC Heerenveen door een schitterend afstandsschot van Syb van Ottele op 1-2. Hoewel beide ploegen nog wel kansen kregen werd er niet meer gescoord.

SC Heerenveen – Feyenoord 1-2 (0-2). 22. Geertruida 0-1, 34. Gimenez 0-2, 75. Van Ottele 1-2.

Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber (67. Taabouni), Kökçü; Dilrosun (67. Paixão, 88. López), Giménez (67. Danilo), Idrissi (60. Jahanbakhsh).