• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

Toeschouwers welkom bij eerste deel training voor klassieker

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
MK230706158702-1024x683.jpg

Voorafgaand aan de laatste (besloten) training van Feyenoord voor de Klassieker vindt zaterdag op Varkenoord een interactiemoment met de supporters plaats. Dit begint om 11:15 uur. Aansluitend vertrekt het team van Arne Slot om besloten te trainen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Ajax een dag later.

Vanwege het midweekse programma deze week, met aankomende donderdag de uitwedstrijd tegen FC Volendam, heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf en daarmee ook de club een moment creëren waarbij de gebruikelijke interactie met supporters plaats kan vinden voorafgaand aan de Klassieker. Door het programma op deze wijze in te richten is beide mogelijk.

Toegang Varkenoord

Supporters hebben zaterdag toegang tot Varkenoord via de poorten aan de Olympiaweg. De training kan worden gevolgd via de tribunes aan de lange zijdes van het hoofdveld of aan de korte zijdes achter het doel. Verder kan gebruik worden gemaakt van de horecavoorzieningen van de Sportclub.

Bron: Feyenoord.nl​

Verder lezen...
 
Nee daar heb je lekker veel aan. Even kijken en vervolgens gaan ze op 1908 verder met een tactische training. Doe het dan gewoon niet.
 
Hier heb je dus precies helemaal niets aan. Wat een slechte actie van de club.
 
Terug
Bovenaan