Home Laatste Feyenoord Nieuws Wellenreuther in zijn nopjes met verlenging: ‘Ik ben blij dat ik nog een aantal jaar door kan gaan’

Wellenreuther in zijn nopjes met verlenging: ‘Ik ben blij dat ik nog een aantal jaar door kan gaan’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vanwege het vertrouwen dat hij vanuit Feyenoord voelt heeft Timon Wellenreuther besloten zijn contract met twee seizoenen te verlengen. In een interview laat de 28-jarige doelman weten dat hij de ambitie heeft om veel speelminuten te maken bij de club, maar gaf hij nog niet duidelijk aan of hij de eerste doelman gaat worden.

”Alles is mogelijk in het voetbal. Ik wil niet spreken over prijzen, maar ik wil een goed seizoen hebben en dan kijken we waar het eindigt,” vertelt Wellenreuther tegenover Feyenoord One. ”Onze ambitie is om te spelen voor de top twee. We zullen zien wat er gaat gebeuren na een tweede goed seizoen. Voor mij persoonlijk? De club geeft me zoveel vertrouwen nu. Ik voel me heel belangrijk. Daar wil ik op voortborduren. Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen en belangrijk zijn voor het team. Dat ze op me kunnen vertrouwen, dat is mijn doel.”

De keuze om bij Feyenoord te blijven was voor de sluitpost snel gemaakt. ”Het vertrouwen dat de directie mij geeft, de trainer, de staf en ook de supporters van Feyenoord. Hoeveel zij van Feyenoord en het team houden en hoe ze ons steunen, dat is ongelofelijk. Daar ben ik echt blij mee. Ook hoe zij mij steunen waren belangrijke redenen om hier te blijven. De afgelopen twee seizoenen waren een mooie reis. Ik denk dat wij het als team heel goed gedaan hebben. Ik ben blij dat ik nog een aantal jaar door kan gaan. Ik kan hier niet blijer om zijn.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws