Home Laatste Feyenoord Nieuws Waardering Vlaar voor De Vrij: ‘Net als elk toernooi weet je precies wat je aan Stefan hebt’

Waardering Vlaar voor De Vrij: ‘Net als elk toernooi weet je precies wat je aan Stefan hebt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Stefan de Vrij heeft een geweldige prestatie geleverd bij het Nederlands Elftal. Voorheen moest de voormalig Feyenoorder vaak genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Tijdens het EK in Duitsland koos bondscoach Ronald Koeman echter voor De Vrij boven Matthijs de Ligt en dat bleek een uitstekende beslissing.

“Ik vind Stefan een heel goed toernooi spelen en denk dat hij een beetje wordt ondergewaardeerd,” vertelt Ron Vlaar tegenover De Telegraaf. De twee speelden zowel bij Feyenoord als in het Nederlands Elftal met elkaar samen.

“Het is natuurlijk gruwelijk dat hij als centrale verdediger de gelijkmaker scoort en de aanzet tot het bereiken van de halve finale geeft, maar ik vond dat hij in de eerste helft al een paar uitstekende intercepties had. Tegen Polen was hij ijzersterk, tegen Frankrijk hield hij de nul en eigenlijk alleen tegen Oostenrijk had hij het zwaar. Maar dat zette hij recht tegen Roemenië en Turkije. Net als elk toernooi weet je precies wat je aan Stefan hebt.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws