Home Laatste Feyenoord Nieuws Verontschuldigingen Feyenoord na problemen met streamingsdienst

Verontschuldigingen Feyenoord na problemen met streamingsdienst

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Zaterdag zijn er problemen ontstaan tijdens het uitzenden van de eerste oefenwedstrijd via Feyenoord ONE. De club voelt zich schuldig over het debacle dat heeft plaatsgevonden. Vanaf dit seizoen zullen alle oefenwedstrijden worden uitgezonden op het eigen streamingsplatform, waar supporters voor moeten betalen.

Tijdens de wedstrijd tegen FC Dordrecht ervoeren supporters echter problemen met inloggen en sommigen moesten zelfs meerdere keren een abonnement afsluiten om toegang te krijgen. Feyenoord biedt haar excuses aan voor het ongemak en belooft verbeteringen voor de volgende uitzendingen.

“Wij vinden het vervelend dat deze problemen zijn opgetreden en dat jij hier hinder van hebt ondervonden. Onze excuses voor het ongemak”, aldus Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws