Home Laatste Feyenoord Nieuws Officieel: Azarkan vervolgt loopbaan in Verenigde Arabische Emiraten

Officieel: Azarkan vervolgt loopbaan in Verenigde Arabische Emiraten

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Marouan Azarkan maakt de overstap naar Al-Nasr SC, zo heeft FC Utrecht woensdagochtend bekendgemaakt via de clubkanalen.

“Mede vanwege enkele blessures is het eerste seizoen van Marouan bij FC Utrecht niet zo gelopen als hijzelf en wij hadden verwacht en gehoopt”, reageert technisch directeur Jordy Zuidam. “Toen Al-Nasr SC zich voor Marouan meldde, gaf hij aan open te staan voor een overstap.”

De buitenspeler kwam in 2023 over van Feyenoord, maar trekt dus na één seizoen de deur alweer achter zich dicht in de Domstad. “We bedanken hem voor zijn inzet voor FC Utrecht en wensen hem een succesvol vervolg van zijn carrière toe”, besluit Zuidam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws