Home Laatste Feyenoord Nieuws Marsman over Depay: ‘Hij is gewoon lekker zichzelf’

Marsman over Depay: ‘Hij is gewoon lekker zichzelf’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-Feyenoorder Nick Marsman staat tegenwoordig onder contract bij ADO Den Haag. Tegenover Voetbalprimeur belicht hij enkele spelers van het huidige Oranje, met wie hij destijds samenspeelde bij Jong Oranje.

Met Memphis Depay speelde hij in die tijd bij Jong Oranje en ook toen was de aanvaller al lekker zichzelf.  “Dat was ook in de goede zin van het woord. Hij was altijd bezig met beter worden. Ook na de training. Extra werk doen. Eigenlijk was hij gewoon zichzelf. En nog steeds”, aldus de doelman. “Dat siert hem ook. Hij is gewoon lekker zichzelf.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws