Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Het is een goede voetballer die zich geweldig ontwikkeld heeft’

‘Het is een goede voetballer die zich geweldig ontwikkeld heeft’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Mats Wieffer maakte onlangs de overstap naar Brighton voor een recordbedrag van dertig miljoen euro. Freek Jansen is in Voetbal International lyrisch over de middenvelder.

“Dit is een geweldige stap. Het is een tussenstap. Maar je moet niet onderschatten dat als je in de Premier League speelt en je speelt daar bij een ploeg uit het linkerrijtje, dat is fantastisch man. Vanuit daar kun je jezelf nog door ontwikkelen”, begint Freek Jansen.

“Maar ook als hij vijf jaar bij Brighton speelt en ze ontwikkelen zich door zoals ze nu doen, dan speel je elk seizoen linkerrijtje Premier League. Dat is mooi. Ik vind het ook een verstandige stap”, aldus Jansen.

Jansen is dan ook van mening dat de keuze van Wieffer een heel verstandige is. “Je ziet ook dat spelers te grote stappen nemen. En dan ben je een van de velen. Hij heeft geen veertig interlands achter zijn naam, maar het is een goede voetballer die zich geweldig ontwikkeld heeft.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws