Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord neemt wederom twee Ajax-talenten over

Feyenoord neemt wederom twee Ajax-talenten over

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: VoetbalRotterdam

Feyenoord gaat opnieuw een samenwerking aan met spelers uit de jeugdopleiding van Ajax. Na de komst van jeugdinternational Jivayno Zinhagel, zullen ook de broers Nick en Tim de Koning worden toegevoegd aan de Feyenoord Academy. Dit laat Feyenoord Youth Watcher weten.

De broers zijn al een tijdje in beeld bij Feyenoord en hebben onlangs een contractvoorstel ontvangen van de club uit Rotterdam. Het sportieve plan van Feyenoord spreekt hen aan en daarnaast wonen beide spelers ook in de regio. De Amsterdammers namen de talenten over uit de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws