Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Feyenoord gaat zich spoedig melden voor opvolger Mats Wieffer’

‘Feyenoord gaat zich spoedig melden voor opvolger Mats Wieffer’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord staat op het punt om gas te geven op de transfermarkt. Dennis te Kloese en Brian Priske zijn druk bezig met het evalueren van potentiële aanwinsten en het versterken van de selectie. Volgens 1908.nl kunnen supporters enkele grote transferaankondigingen verwachten.

Een van de spelers waar Feyenoord zich binnenkort officieel voor gaat melden, is Oussama El Azzouzi. De middenvelder van Bologna FC wordt gezien als de ideale opvolger van de vertrokken Mats Wieffer. El Azzouzi, international van Marokko, wordt door de club beschouwd als een topoptie om het team van Priske te versterken. Hij heeft een contract tot 2027 met een optie voor nog een jaar.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Aad de Leur 10 juli 2024 - 13:03

Zechiel…. De ideale vervanger !

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws