Home Laatste Feyenoord Nieuws Excelsior wil Nesto Groen overnemen van Feyenoord

Excelsior wil Nesto Groen overnemen van Feyenoord

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Excelsior heeft interesse in Nesto Groen en de Kralingers zullen vandaag met Feyenoord onderhandelen over de negentienjarige spits. De club ziet hem als de opvolger van Troy Parrott en heeft zelfs al een medische keuring gepland.

Het lijkt erop dat Groen zijn carrière zal voortzetten bij Excelsior in de Keuken Kampioen Divisie. Feyenoord wil echter een optie behouden om hem in de toekomst terug te kunnen halen. Groen heeft afgelopen seizoen voornamelijk gespeeld bij Feyenoord Onder 21 en hoewel hij regelmatige meetrainde met het eerste elftal, kwam het nog niet tot een officieel debuut.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws