Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Wonderen geniet van vrije tijd: ‘Het zal vanzelf weer gaan kriebelen’

Van Wonderen geniet van vrije tijd: ‘Het zal vanzelf weer gaan kriebelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Deze zomer heeft Kees van Wonderen verschillende aanbiedingen afgewezen. De voormalige speler van Feyenoord en international van Oranje kiest ervoor om te genieten van zijn vrije tijd.

“Ik kan het voetbal nu even loslaten en daar was ik wel aan toe. Ik kan leuke dingen doen, dingen die ik altijd al heb willen doen”, vertelt hij tegenover Voetbal International. “Ik ben vier jaar hoofdtrainer geweest. Dan sta je 24 uur per dag aan en ben je ook tijdens je vakantie bezig. Dat dat nu even niet meer zo is, is heel prettig. Daar kies ik bewust voor. Het zal vanzelf weer gaan kriebelen.”

‘Voorlopig is het goed zo, maar ik zeg niet dat ik een jaar niets ga doen. Misschien belt er vanmiddag wel iemand en denk ik: wauw, dit is gaaf, dit wil ik doen”, aldus de oefenmeester. “Maar als ik het nu inschat, zal dat voorlopig niet gebeuren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws