Home Laatste Feyenoord Nieuws Tyrell Malacia na 14 maanden nog steeds herstellende van blessure

Tyrell Malacia na 14 maanden nog steeds herstellende van blessure

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Het herstel van Tyrell Malacia bij Manchester United verloopt nog altijd moeizaam. De oud-Feyenoorder moet al veertien maanden vanaf de zijlijn toekijken vanwege een knieblessure en het blijft onduidelijk wanneer hij weer met de groep kan meetrainen.

Malacia heeft twee operaties aan zijn knie ondergaan, maar het herstel verliep niet zoals gehoopt. Na onenigheid over de medische begeleiding moest hij afgelopen winter opnieuw onder het mes. De verwachting was dat hij begin 2024 weer zou kunnen spelen, maar dat blijkt nu te optimistisch te zijn geweest. Er is nog steeds geen indicatie wanneer Malacia weer fit genoeg is om mee te trainen, aldus journalist Samuel Luckhurst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws