Home Laatste Feyenoord Nieuws Transfer Zirkzee levert Feyenoord solidariteitsbijdrage op

Transfer Zirkzee levert Feyenoord solidariteitsbijdrage op

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord kan een kleine financiële meevaller verwachten door de mogelijke transfer van Joshua Zirkzee naar Manchester United. De 23-jarige spits, die een jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord heeft gespeeld, levert de Rotterdammers een solidariteitsbijdrage op van 303.809 euro.

De transfer van Zirkzee naar Manchester United moet nog definitief worden afgerond, maar de Engelsen hebben al ingestemd met de clausule van veertig miljoen euro in zijn contract bij Bologna. Na het EK in Duitsland wordt verwacht dat de transfer volledig wordt afgerond, nadat de international van Oranje eerder al een persoonlijk akkoord heeft weten te bereiken.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 9 juli 2024 - 11:42

Ze hebben een goed team welk goed draait,het 3 4 3 werkt maar tevredenheid

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws