Home Laatste Feyenoord Nieuws Sven van Beek maakt overstap naar Qatar

Sven van Beek maakt overstap naar Qatar

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-Feyenoorder Sven van Beek gaat zijn eerste avontuur in het buitenland aan bij Al-Shahania FC. Hierdoor raakt de nieuwe trainer van SC Heerenveen, Robin van Persie, zijn aanvoerder kwijt. Dit meldt de Leeuwarder Courant.

Van Beek had een contract voor een seizoen bij SC Heerenveen en maakt op 29-jarige leeftijd de overstap naar Qatar. Ook ploeggenoot Pelle van Amersfoort vertrekt naar Al-Shahania FC. De Friezen ontvangen voor beide spelers een transferbedrag van 450.000 euro.

De carrière van Van Beek begon in de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij in 2013 zijn debuut maakte in het eerste elftal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws