Home Laatste Feyenoord Nieuws Lof voor De Vrij: ‘Die spijkerharde en welgemikte kopbal maakte het natuurlijk helemaal af’

Lof voor De Vrij: ‘Die spijkerharde en welgemikte kopbal maakte het natuurlijk helemaal af’

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Stefan de Vrij maakte een prachtige kopgoal in het duel met Turkije, waarmee hij de basis legde voor de comeback van het team van Ronald Koeman. De verdediger liet wederom zien waarom hij zo’n waardevolle speler is voor het Nederlands elftal.

Simon Zwartkruis is vol lof over de oud-Feyenoorder. “Die spijkerharde en welgemikte kopbal maakte het natuurlijk helemaal af. Maar ook zonder de cruciale gelijkmaker van Stefan de Vrij tegen Turkije, maakte de centrumverdediger al flinke aanspraak op de uitverkiezing van Man van de Wedstrijd. In de soms overtuigende, dan weer chaotische en uiteindelijk ook fortuinlijke EK-kwartfinale haalde De Vrij een hoog niveau. Niet voor het eerst tijdens dit toernooi.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

George 9 juli 2024 - 20:45

Vriendjespolitiek van (Ajax) trainers Blind en Gaal die steeds weer kozen voor de Ligt i.p.v. de veel betrouwbaardere de Vrij. Hij werd als jonge verdediger door FIFA gekozen tot een van de beste verdedigers op het WK waar Nederland 3e werd. In de sterke Italiaanse competitie kreeg de Vrij een prijs als beste verdediger. En toch kozen de bondscoaches voor de jonge Ligt die vaak blunderde in Nederlands elftal en ook bij Juventus

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws