Home Laatste Feyenoord Nieuws Koeman blijft tot 2026 bondscoach: ‘Volgens mij kunnen ze al niet meer van me af’

Koeman blijft tot 2026 bondscoach: ‘Volgens mij kunnen ze al niet meer van me af’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Koeman zal de komende jaren aanblijven als bondscoach van het Nederlands Elftal. De voormalige trainer van Feyenoord heeft de intentie om door te gaan tot en met het WK van 2026, dat gehouden zal worden in de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

”Zoals het nu is wel. Volgens mij kunnen ze al niet meer van me af.” Wanneer het Nederlands elftal in de achtste finale werd uitgeschakeld, kon de KNVB eerder afscheid nemen van Koeman. Nu blijft hij aan en heeft hij zelf geen plannen om eerder te vertrekken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws